Cautare

4440 de rezultate pentru "accidente de circulatie 12 09 2009" (4.08 secunde)
Un avion MiG-21 LanceR si un elicopter IAR 330-Puma s-au prabusit, opt oameni au murit in cele doua accidente aviatice. Este vorba despre pilotul avionului, care executa misiuni de patrulare aeriana deasupra Dobrogei, si cei sapte militari aflati in elicopterul care a plecat de urgenta in cautarea pilotului.
Statistic, in luna august au loc cele mai multe accidente. Titi Aur, expert in conducere defensiva, a explicat la Antena 3 care sunt principalele cauze ale tragediilor de pe soselele din Romania, dar si motivul pentru care Autostrada Soarelui a devenit drumul mortii.
numarul mare de accidente din Romania este cauzat de starea proasta a drumurilor, de lucrarile de intretinere intarziate peste termen, de lipsa soselelor de centura si de utilitatea mult prea mica atribuita autostrazilor.
Strazile patriei sunt bantuite de tot mai multi soferi care nu au nicio treaba nu cu responsabilitatea, ca asta e deja prea mult pentru multi dintre ei, ci cu simplul fenomen al gandirii. ... grandomanie, bravura si lipsa de luciditate.
Exista sinucideri din dragoste, sinucideri legate de anotimp, sinucideri legate de aflarea unei vesti triste, sinucideri datorate crizei economice prin care trecem. Nu numai autoritatile din SUA sint ingrijorate de numeroasele cazuri de sinucidere din ultima vreme, provocate de criza financiara, ci si autoritatile romane.
38 de accidente grave, 8 morti si 41 de raniti sunt datele ultimelor 24 de ore. ... Traficul in zona a fost paralizat timp de trei ore, iar masinile au format cozi lungi de cativa kilometri. ... Zeci de oameni au golit repede camionul, de teama unei explozii.
Actiune pentru prinderea vitezomanilor pe strazile Capitalei Brigada de politie rutiera Bucuresti iese la "vanatoare" de vitezomani pe principalele artere ale Capitalei.
Trotinetele sunt un mijloc de transport fiabil in Romania. ... Insa, in lipsa infrastructurii pentru trotinete, apar tot mai multe accidente cu implicarea acestora.
Anual, intre 10-20% din accidente sunt cauzate de soferii obositi. Soferii obositi vinovati de accidente rutiere pot fi anchetati penal. Testele de sange sunt folosite pentru soferii bauti sau drogati.
Daca in anii trecuti, tara noastra ocupa primul loc in clasamentul deceselor provocate de accidente, acum, Comisia Europeana ne plaseaza pe locul al doilea. In anul 2023, peste 20.000 de persoane au fost ucise.
FARCAS) In ultimele luni, zona cea mai fierbinte a ufologiei a continuat sa ramana cea legata de ecourile dezvaluirii, in decembrie 2017, a programului de 22 milioane de dolari, numit AATIP, al Directiei de Informatii a Apararii din SUA, program menit sa dea raspuns la intrebarile:
Seful Biroului de Cercetari Penale din Olt, aflat sub influenta alcoolului, a fost implicat intr-un accident de circulatie provocat chiar de el, duminica seara, la Serbanesti.
Deficitul comercial pe anul trecut, care s-a adancit la valoarea de 44,4% comparativ cu 2006, s-ar putea majora anul acesta si din cauza ca productia romaneasca de textile, care se indreapta preponderent spre export, ar putea scadea cu 15%.
In aceasta luna, cinci state-membre UE au ridicat restrictiile pentru Romania si Bulgaria in ceea ce priveste accesul liber la piata fortei de munca, permitand libera circulatie a lucratorilor.
Lucrarile la pasajul subteran de la Charles de Gaulle incep in august.
Cu aceasta ocazie, Primarul General s-a asigurat ca lucrarile sunt in grafic, aratand ca in momentul de fata, structura de rezistenta a podului a fost finalizata in intregime.
In baza unor noi reglementari, intrate de ieri in vigoare, politia are voie sa confiste nu doar graul sau painea fara documente de provenienta, ci si autovehiculele cu care sunt transportate aceste produse. Politistii au dat ieri o lovitura grea fabricantilor de paine.
Radarele fixe, suspendate in 2009, nu se reintroduc acum! ... In ultima perioada s-a tot vorbit despre reintroducerea radarelor fixe amplasate pe drumurile din Romania, radare care in 2009 au fost suspendate.
Parlamentul a fost, timp de 5 ani, tinta atacurilor presedintelui.
Senatorul PSD de Satu Mare, Valer Marian, a prezentat luni, 17 mai a.c., in plenul Senatului o declaratie politica intitulata "Premierul Boc nu mai raspunde nici la interpelari", pe care o redam integral.
google-analytics.com